Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao

Vakantiewoning huren Curacao : Toplocatie aan strand

De drie villa's liggen op het ruim opgezette vijfsterren resort Boca Gentil. Ze bevinden zich direct aan zee, waardoor u optimaal en in privacy kunt genieten van de prachtige zonsondergang. Boca Gentil bevindt zich in de Jan Thiel Baai. Dit is een van de meeste bekende en meest populaire vakantiebestemmingen op Curacao. Hier vindt u verder vier bungalowparken die door veel Nederlanders worden bezocht, namelijk Chogogo, Papagayo, Livingstone en Morena resort. Verder vindt u hier de beachclubs Zanzibar, Zest en Papagayo met verschillende toprestaurants.

Vakantiewoning huren Curacao : Op Boca Gentil in Jan Thiel

Jan Thiel is een veelzijdige buurt. Wonen, recreëren en vakantie vieren gebeurt hier naast en met elkaar. Het is een geliefde buurt met woningen in de hogere prijsklassen. Jan Thiel onderscheidt zich van andere wijken door een uitstekende infrastructuur met fietser- en voetgangervriendelijke wegen. De zoutpannen van Jan Thiel met haar flamingo's en kolibri's kenmerken zich door hun rust en hebben ook prachtige wandel- en mountainbikepaden.

Vakantiewoning huren Curacao : Zanzibar

Het strand van Jan Thiel, dat direct naast de huizen ligt, is heel populair en vrij toegankelijk voor de huurders van onze villa's. Zonaanbidders kunnen gebruik maken van de royale loungebedden en vele strandbedjes op het zandstrand. Watersporters komen op Jan Thiel Beach aan hun trekken bij de naastgelegen duikschool, waar ook catamarans, zeilboten, kano's en o.a. waterfietsen te huur zijn. Verder staat Jan Thiel bekend voor zijn goede faciliteiten voor snorkelaars. Direct naast de vakantie villa's op Boca Gentil ligt een schitterend koraalrif waar duikscholen speciaal naartoe varen met hun klanten.

Vakantiewoning huren Curacao : Caracasbaai

Iets verderop bij de Caracasbaai is een windsurfschool gevestigd en bevindt zich een verhuur van jetski's. Het populaire scheepswrak in de Caracasbaai, waar de wondere onderwaterwereld zich in al zijn fraaie kleuren ontvouwt, is eveneens dichtbij.

Vakantiewoning huren Curacao : Uitgaan

De bar van Zanzibar, op zo'n tweehonderd meter van Boca Gentil, staat bekend als een van de gezelligste strandtenten van Curacao. De happy hour op de zaterdagmiddag is altijd druk bezocht. In de openlucht restaurants van Zanzibar, Zest en Tinto kunt op niveau eten. De beachgrill van Zest is bij uitstek geschikt voor families. Ook de bekende Papagayo Beachclub met zijn trendy restaurant ligt op dit strand, direct naast de huizen. Verder is er een commercieel centrum met fitnesszaal, een gloednieuwe Albert Heyn supermarkt, diverse winkels, een ijssalon, een casino en een spa. Hier vindt u ook een geldautomaat om Antilliaanse guldens te pinnen. Meer info: www.beach-restaurants.com en www.papagayo-beachclub.com.

Vakantiewoning huren Curacao : Vlakbij Willemstad

De Jan Thiel Baai, waar de luxe beachvilla 's gelegen zijn, is ongeveer een half uur rijden van vliegveld Hato verwijderd. Op vijftien minuten vindt u Willemstad, dat een historische binnenstad kent. Dit is zelfs benoemd tot werelderfgoed door de Unesco. De bekende strandtenten Mambo Beach en Cabana Beach met hun bekende uitgaansgelegenheden en restaurants liggen eveneens op ongeveer tien autominuten verwijderd van Boca Gentil. Vakantiewoning huren? Daarvoor moet u bij beachvilla's Curacao zijn.

Vakantiewoning huren Curacao : Social media

 

 

Curacao Commercial

Vakantiehuis Curacao Toplocatie Papagayo Beachclub

Vakantiehuis Curacao Toplocatie Tinto Beachclub

Vakantiehuis Curacao Toplocatie Papagayo Beachclub

Vakantiehuis Curacao toplocatie aan strand

Vakantiehuis Curacao panorama Punda

Vakantiehuis Curacao panorama Wilhelminabrug

Vakantiehuis Curacao Toplocatie Zest Beachclub

Vakantiehuis Curacao Toplocatie Zest Beachclub

Vakantiehuis Curacao Toplocatie Zest Beachclub

Vakantiehuis Curacao Toplocatie Papagayo Beachclub

Home |  Toplocatie |  Villa Beach View |  Villa Happy View |  Private Beach View |  Boekingen |  Ligging |  Fotoalbum |  Links |  Blog |  Contact

Vakantiehuis Curacao huren aan het strand: Beachvillas Curacao verhuurt exclusief op de mooiste plaats van Curacao superluxe villa's die direct aan de Caribische zee liggen. Deze vier slaapkamervilla's hebben een eigen zwembad en zijn van alle comfort voorzien.