Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao

Algemene (huur)voorwaarden Beachvilla's Curacao

Reservering en betaling

De gast kan een optie aanvragen die voor een week geldig is. Na het ondertekenen van de bevestiging ontvangt u een factuur voor aanbetaling van 50% van de totale huurprijs. Deze aanbetaling dient binnen 8 dagen voldaan te worden waarna de reservering definitief wordt en hiermee geeft u akkoord te zijn met de huurvoorwaarden. De reservering vervalt wanneer de aanbetaling niet binnen deze termijn is ontvangen. Het restantbedrag dient 6 weken voor aankomst te zijn betaald, inclusief borgsom.

Annulering

Er ontstaat een huurovereenkomst zodra u te kennen geeft te reserveren. Een annulering wordt alleen in behandeling genomen op werkdagen tijdens kantooruren. De annuleringskosten zijn als volgt:
a. bij annulering tot 45 dagen voor de vertrekdag: 50% van de reissom;
b. bij annulering vanaf de 45e dag tot de aankomst dag: de volle reissom.
Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, vindt er geen restitutie plaats. In sommige gevallen kunnen de eigenaars, tegen een herboekingsvergoeding, akkoord gaan met het verschuiven van de reservering, maar dit kan niet gegarandeerd worden. Voor het niet komen opdagen, vertragingen, verandering van het aantal gasten, en vroegtijdig vertrek is geen restitutie mogelijk. Voor uw eigen geruststelling wordt een annulering- en reisverzekering sterk aangeraden.

Aankomst en vertrek

Inchecktijd is 15.00 uur en uitchecktijd is 11.00 uur. In overleg kan op de vertrekdag (indien die avond geen andere gasten verwacht worden) beschikt worden over de woning tot het vertrek.

Bij aankomst

U krijgt bij aankomst de sleutel via onze contactpersoon op Boca Gentil. U bent verantwoordelijk voor de villa gedurende het verblijf. De woning wordt bij aankomst en vertrek samen met u geïnspecteerd. De elektriciteit- en waterstanden worden dan ook samen met u opgenomen.

Borgsom

Er wordt een borgsom gevraagd van € 500,- voor het gehele verblijf. De borgsom wordt, na aftrek van eventuele schadekosten en extra elektragebruik, binnen 1 week terug op uw rekening gestort.

Schade aan de villa en inventaris

Het is van belang om de villa naar behoren achter te laten. Schade aan de villa of aan de inventaris die door u toedoen of uw medegasten zijn veroorzaakt, worden verrekend met de borgsom. Mocht er tijdens uw verblijf eventuele schade zijn aangebracht, dient deze meteen doorgegeven te worden. Ook dient u de gebreken die niet door uw toedoen zijn ontstaan meteen te melden.

Beheer

De villa wordt beheerd door Beachvillas Curacao. Bij boeking krijgt u het mobiele nummer van onze beheerders ter plekke die u bij het park zullen opvangen.

Inbegrepen

Water zoals boven beschreven, gas, onbeperkt internetten. Elektra is vrij tot 60 KWh per dag. De meterstanden worden bij aankomst & vertrek door beheerder genoteerd. Wanneer er meer dan 60 KWh per dag is gebruikt zal dit met de borg verrekend worden. Kostenindicatie elektra 2010; NAF 0,90 per KWh (ong. € 0,38). Houd rekening met een gemiddeld verbruik (bij 6 personen) van ongeveer 50 KWh per dag, indien de 3 airco's alleen 's nachts worden gebruikt. Een keer per 8 dagen schoonmaak van de woning waaronder het wisselen van schoon beddengoed. Handdoeken en theedoeken kunnen zelf gewassen worden. Onderhoud van het zwembad vindt een maal per week plaats.

Vakantiehuis Curacao : Social media

 

 

Vakantiehuis Curacao uitzicht vanaf het strand 4

Vakantiehuis Curacao in het zwembad

Vakantiehuis Curacao woonkamer naar porch

Vakantiehuis Curacao uitzicht vanaf het strand 2

Vakantiehuis Curacao uitzicht

Vakantiehuis Curacao het zonnendek vanaf de porch

Home |  Toplocatie |  Villa Beach View |  Villa Happy View |  Private Beach View |  Boekingen |  Ligging |  Fotoalbum |  Links |  Blog |  Contact

Vakantiehuis Curacao huren aan het strand: Beachvillas Curacao verhuurt exclusief op de mooiste plaats van Curacao superluxe villa's die direct aan de Caribische zee liggen. Deze vier slaapkamervilla's hebben een eigen zwembad en zijn van alle comfort voorzien.