Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao

Beachvillas Curacao : Nieuwsblog

Beachvillas Curacao : Vijf redenen om voor laagseizoen te kiezen

Op Curaçao schommelt de temperatuur het hele jaar rond de 28 graden Celsius, waardoor u ook in het laagseizoen van zomerse temperaturen kunt genieten. De maanden juni, september en begin december staan bekend als low-season. En juist in deze periodes kunt u veel goedkoper naar Duhsi Korsou en heeft u dus voor veel minder geld hetzelfde plezier. Waarom boeken in laagseizoen? Beachvillascuracao zet alle voordelen op een rijtje.

1) Goedkopere tickets
In het hoogseizoen zijn de ticketprijzen naar veel bestemmingen een stuk duurder. Dat geldt ook voor Curaçao. In het laagseizoen kunnen de tickets soms honderden euro’s goedkoper zijn. Zeker wanneer je oplet met de speciale acties van zowel KLM (Werelddealweken) als TUI.

2) Niet de hoofdprijs voor uw verblijf
Net als met de tickets kan ook Beachvillascuracao in het laagseizoen kortingen gegeven. U kunt dan bijvoorbeeld voor hetzelfde geld langer verblijven in de luxe villa’s of u kunt onze Chevrolet Tahoe huurauto bij de villa krijgen. Meer genieten dus voor hetzelfde geld.

3) Altijd goed weer
Het laagseizoen in de Zuid-Europese bestemming is in de periode wanneer het weer niet stabiel is of wanneer het gewoon te koud is. In Curaçao is het altijd goed weer en schommelt de temperatuur twaalf maanden lang rond de 28 graden Celsius. Hier is dan ook bijna altijd een goed weer garantie te geven. Curaçao ligt verder buiten de orkaangordel waardoor de kans dat een tropische storm in de buut van het eiland komt klein is.

4) Niet zo druk op Curaçao
In het laagseizoen is het lekker rustig, waardoor je echt goed kunt integreren met de lokale bevolking tijdens de vele happy hours, maar ook in het straatleven in Punda in Willemstad. Verder is het in het laagseizoen veel makkelijker om een huurauto, een restaurant, een boottocht, een massage of een toeristische toer te boeken. Waar je in het hoogseizoen al eens krijgt te horen dat veel activiteiten zijn volgeboekt, word je in het laagseizoen met alle egards ontvangen.

5) Alle activiteiten zijn open
Waar je in Zuid-Europa buiten het hoogseizoen veelal ziet dat restaurants en activiteiten gesloten zijn, is dat op Curaçao niet het geval. Vrijwel iedereen is hier twaalf maanden per jaar open en alle boottochten, eilandtours en andere activiteiten gaan gewoon door. Vaak zelfs in de minder drukke weken tegen goedkopere prijzen.

Curaçao populairste vakantiebestemming

Op de vakantiebeurs in Utrecht is bekend gemaakt dat Curaçao de meest geliefde bestemming van Nederlanders is wanneer ze ver op vakantie willen. Dat heeft een onderzoek van TUI onder 2300 Nederlanders aangetoond. Curaçao wint het als eiland van Amerika, waar vooral New York en Florida scoren, en de eilandengroep Kaapverdië. Deze uitslag is voor Curaçao een enorm compliment en toont aan dat er de laatste jaren op het eiland hard gewerkt is om de toeristenbranche naar een hoger niveau te brengen.

Villa Private Beach gemoderniseerd

Villa Private Beach is gemoderniseerd en verbouwd. Het zwembad is verplaatst zodat u van hieruit nog mooier over het strand uitkijkt en de porch veel ruimtelijker wordt. Villa Private Beach is momenteel dan ook weer te huur.

Het weer op Curaçao

In tegenstelling tot de Europese vakantiebestemmingen kent Curaçao geen seizoenen. Waar je in Zuid-Europa ziet dat het vakantieseizoen zich vooral concentreert van mei tot oktober, heeft het Caribische eiland het heel jaar lang stabiel weer. Daardoor is Curaçao twaalf maanden per jaar een ideale vakantiebestemming.

Curaçao heeft een semi-aride (droog en dor) tropisch klimaat dat wordt gematigd door de noordoostpassaat die aangenaam verkoelend werkt. Dit betekent veel zon en weinig regen. De gemiddelde jaartemperatuur is 27,5°C en het verschil tussen zomer en winter is maar 2,5 graden. Ook het verschil tussen dag en nacht is maar klein, namelijk 5,6 graden. De zeewatertemperatuur is erg warm met gemiddeld 26,8°C. Gemiddeld valt er tussen de 50 en 75 cm regen per jaar, waarbij de meeste regen valt in de maanden oktober, november en december. De warmste maanden zijn juli, augustus, september en oktober. De "koelste" (29°C !) maanden zijn januari en februari. Soms veroorzaken tropische stormen die elders in de regio woeden een paar bewolkte dagen.

Beachvillas Curacao : Social Media

 

 

Vakantiehuis Curacao Private Beach Zonsondergang Zwembad

Vakantiehuis Curacao uitzicht op het zwembad en het privestrand

Vakantiehuis Curacao woning vanaf de parkzijde gezien

Vakantiehuis Curacao uitzicht

Vakantiehuis Curacao porch zeezicht

Vakantiehuis Curacao natuurlijke jacuzzi

Home |  Toplocatie |  Villa Beach View |  Villa Happy View |  Private Beach View |  Boekingen |  Ligging |  Fotoalbum |  Links |  Blog |  Contact

Vakantiehuis Curacao huren aan het strand: Beachvillas Curacao verhuurt exclusief op de mooiste plaats van Curacao superluxe villa's die direct aan de Caribische zee liggen. Deze vier slaapkamervilla's hebben een eigen zwembad en zijn van alle comfort voorzien.